Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

E-Tarif Pod Fetesti Sms

E-Tarif Pod Fetesti Sms

Tariful pentru plata prin sms a unei treceri este 13 lei pentru autoturisme. Plătește prin sms taxa pod fetești și bucură te de mai mult timp pentru lucrurile care conteaza.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Nu uitați sa achitați taxa în alt fel, dacă nu reușiți prin sms! Plateste direct prin sms taxa de pod de la fetesti, rovinieta, abonamentul ratb sau chiar plăteşte trecerea podurilor de la fetești direct cu telefonul tău mobil! La telekom poţi plăti tariful electronic de trecere pod fetești direct de pe telefonul mobil!

Plata Prin Sms Taxă De Trecere Pod Fetești Razvanbb
vizitati articolul complet aici : https://razvanbb.ro/plata-prin-sms-taxa-de-trecere-pod-fetesti/
Plateste direct prin sms taxa de pod de la fetesti, rovinieta, abonamentul ratb sau chiar plăteşte trecerea podurilor de la fetești direct cu telefonul tău mobil! Șoferii pot achita acest tarif în afara agenției de încasare fetești, în avans sau până la ora 24 a zilei urmatoare trecerii. Pentru achitarea tarifului de trecere prin sms, se transmite numărul de înmatriculare şi categoria tarifară plata prin sms se poate efectua numai pentru o singură trecere si se taxează în conformitate cu sancţiunile pornesc de la 130 de lei şi ajung la 910 lei.

La telekom poţi plăti tariful electronic de trecere pod fetești direct de pe telefonul mobil!

Plateste direct prin sms taxa de pod de la fetesti, rovinieta, abonamentul ratb sau chiar plăteşte trecerea podurilor de la fetești direct cu telefonul tău mobil! Serviciul nu este disponibil pentru cartele preplatite. Şoferii pot plăti taxa de pod şi cash, dar.

Serviciul de plata a taxei de pod fetesti este valabil pentru clientii persoane fizice si persoane juridice, in cadrul abonamentelor de telefonie mobila. Numărul la care trebui să trimiteți numărul de înmatriculare și al categoriei de vehicul este 7577. La telekom poţi plăti tariful electronic de trecere pod fetești direct de pe.

Plata Sms Taxa Pod Fetesti Rovinieta Ratb Vodafone
vizitati articolul complet aici : https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/servicii-si-aplicatii/plata-pe-factura-vodafone/index.htm
Şoferii pot plăti taxa de pod şi cash, dar. Aceste tarife sunt corecte la data publicării. Taxa de pod de la feteşti va putea fi plătită şi prin sms de la 1 mai.

Tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între fetești și cernavodă poate fi plătit prin intermediul sms de utilizatorii de telefonie mobilă care au abonament sau cartelă preplătită în rețelele orange romania, vodafone romania, telekom mobile sau rcs&rds.

Plătește direct de pe numărul tău orange, oricând înaintea trecerii peste pod sau cel târziu până la ora 24:00 a zilei următoare traversării podului de la fetești. Untrr este distribuitor autorizat de c.n.a.i.r. La telekom poţi plăti tariful electronic de trecere pod fetești direct de pe telefonul mobil!

Am trecut pe pod și am trimis sms pe 6 septembrie. Niciun drum la mare nu se face fără să plătești această taxă. Pentru plata tarif pod fetesti te rugam sa mergi la cel mai apropiat punct de distributie autorizat.

Taxa De Pod De La Fetești Mai Scumpă Prin Sms Decat La Benzinării Sau La Taxatoare Euractiv
vizitati articolul complet aici : https://www.euractiv.ro/infosociety/taxa-de-pod-de-la-fetesti-mai-scumpa-prin-sms-decat-la-benzinarii-sau-la-taxatoarele-din-punctul-de-plata-1032
Nu mai stai la rand la pentru plata trecerii pe pod. Compania naţională de administrare a infrastructurii rutiere (cnair) a anunţat duminică că nu funcţionează serviciul de plată prin sms a rovinietei sau a taxelor de pod. Aceste tarife sunt corecte la data publicării.

Taxa se retrage direct în cazul cartelei sau se emite odată cu factura, în cazul în.

De multe ori, ambuteiajele se formează la podul feteşti pentrucă şoferii încă mai plătesc taxa la pasul 2. Şoferii pot plăti taxa de pod şi cash, dar. Taxa de pod de la feteşti va putea fi plătită şi prin sms de la 1 mai.

Posting Komentar untuk "E-Tarif Pod Fetesti Sms"