Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Selimbar

Case De Vanzare Selimbar

Descopera ofertele de case vile de vanzare in sibiu zona selimbar. Toate tipurile vanzare (85) inchiriere (45).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Taboo imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala in selimbar, zona centrala, teren liber cu suprafata de 200 mp, construita in anul 1988 si renovata incepand cu anul 2014. 2 oferte de case de vanzare au fost gasite. Apartamente garsoniere case / vile terenuri spatii de birouri spatii comerciale spatii industriale hoteluri pensiuni paduri lacuri ferme livezi insule private castele conace afaceri la cheie.

Case Vile De Vanzare Selimbăr Sibiu Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/sibiu/selimbar
Vezi 31 rezultate pentru case de vanzare selimbar pictor brana la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 80.000 eur. Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele: Domina imobiliare, cea mai mare agenție imobiliară din oltenia.

Nu am găsit oferte care să se potrivească criteriilor dvs de căutare.

Casa individuala de vanzare, mobilata, utilata, zona brana casa are o suprafata de 105 mp utili si este amplasata pe un teren de 500 mp. Casa singur in curte, compusa din 5 camere, bucatarie, 2 bai, hol, pivnita si pod, dotata cu centrala termica, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta. Casa singur in curte, compusa din 5 camere, bucatarie, 2 bai, hol, pivnita si pod, dotata cu centrala termica, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta.

La parter se afla living, bucatarie si baie iar la etaj, doua dormitoare, baie si pod. Intră pe pagina domina.ro cu case și vile de vânzare în selimbar, sibiu. Casa moderna de vanzare cu regimul de inaltime parter si mansarda si curte libera de 350 mp, situata in selimbar zona unimat, cu acces simplu, comod si rapid catre shopping city selimbar si intrarea in municipiul sibiu, inclusiv autostrada si drumuri nationale.

Anunturi Case De Vanzare Selimbar Pagina 2 Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/selimbar/?page=2
Case de vanzare sibiu la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in sibiu. Casa singur in curte, compusa din 5 camere, bucatarie, 2 bai, hol, pivnita si pod, dotata cu centrala termica, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta. Vezi 31 rezultate pentru case de vanzare selimbar pictor brana la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 80.000 eur.

Living generos de 23 mp, bucatarie separata de 11 mp, birou 14 mp, hol si baie terasa de 20 mp.

Case și vile de vânzare selimbar. Casa este contruita pe doua nivele avand o suprafataa utila de 105 mp. Cauți o casa în selimbar?

Centru, botanica, râșcani, poșta veche, ciocana, buiucani, telecentru) sau suburbie. Casa moderna de vanzare in selimbar zona nicolae brana, cu regim de inaltime parter + etaj + pod, formata din 4 camere decomandate, bucatarie, 2 bai, holuri. Casa moderna de vanzare cu regimul de inaltime parter si mansarda si curte libera de 350 mp, situata in selimbar zona unimat, cu acces simplu, comod si rapid catre shopping city selimbar si intrarea in municipiul sibiu, inclusiv autostrada si drumuri nationale.

Sibiu Imobiliare Case De Vanzare In Sibiu Zona Selimbar
vizitati articolul complet aici : https://www.sibimobiliare.ro/case-de-vanzare/sibiu/selimbar
Aceasta casa are o suprafata utila d. Suntem disponibili să vă ajutăm pe întreg procesul de. Descopera 305 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la selimbar, sibiu (comuna).

Casa este construita pe un teren in suprafata de 1390 mp si.

Case de vanzare sibiu detalii oferta: Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil. Toate tipurile vanzare (85) inchiriere (45).

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Selimbar"